معرفی جامع سایت Guru: بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای درآمد دلاری (قسمت ۹)
سلام و درود! با قسمت نهم سری مقالات «بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای درآمد دلاری» در خدمتتون هستم. این قسمت: سایت Guru. این پلتفرم با فراهم کردن محیطی امن و قابل اطمینان، بهتون اجازه میده که به سادگی با شرکتهای بینالمللی در ارتباط باشید و پروژههای مختلف رو انجام بدید. در ادامه میخوام مطالب مهمی رو در مورد این سایت فریلنسری دلاری بهتون بگم. پس با من همراه باشید.
حتما بخوانید: بهترین سایت های فریلنسری خارجی برای ایرانیان 2024معرفی سایت Guru
پلتفرم Guru یه فضای کار برای ارتباط بین فریلنسرها و کارفرماهای سراسر دنیا فراهم کرده. شرکتها میتونن پروژههای خودشون رو به رایگان تو این سایت فریلنسری خارجی پست کنن و فریلنسرها هم پیشنهاداتشون رو ارائه بدن. از اونجایی که Guru چندین ابزار برای همکاری و مدیریت پروژهها داره، شما به راحتی میتونید تو هر مرحله از کار با کارفرما هماهنگ باشید و کارهاتون رو پیش ببرید.
ویژگیهای اصلی سایت Guru شامل موارد زیره:
- ارسال رایگان پروژه: شرکتها بدون هزینه میتونن کارهاشون رو پست کنن.
- قراردادهای منعطف: شما میتونید بر اساس نیازهای پروژه و شرایط کار، توافقهای مختلفی با کارفرما داشته باشید.
- سیستم پرداخت امن: دریافت و پرداختها تو این پلتفرم کاملاً امن و شفاف انجام میشه.
- ابزارهای همکاری: برای مدیریت بهتر پروژهها و ارتباطات با کارفرما، از ابزارهای داخلی استفاده میکنید
در Guru فریلنسرها در چه زمینههای کاری میتوانند درآمد دلاری داشته باشند؟
پلتفرم Guru فضای فوقالعادهای برای فریلنسرهاست تا بتونن توی پروژههای بینالمللی شرکت کنن و از مهارتهاشون برای کسب درآمد ارزی استفاده کنن. اگه دنبال کار کردن به عنوان یک فریلنسر دلاری هستید، اینجا چندتا از زمینههای کاری هست که میتونید توی سایت Guru درآمد کسب کنید:
- برنامهنویسی و توسعه نرمافزار
اگه کدنویسی بلدید یا توی توسعه اپلیکیشن فعالیت دارید، میتونید تو پروژههای مربوط به برنامهنویسی، طراحی نرمافزار و حتی ساخت اپلیکیشنهای موبایلی شرکت کنید.
- طراحی و هنر
طراحی گرافیک، خلق آثار هنری دیجیتال و طراحی لوگو از جمله زمینههایی هست که تو Guru میتونید باهاش درآمد کسب کنید. این پلتفرم برای فریلنسرهای حوزهی هنر فرصتهای زیادی فراهم میکنه.
- نویسندگی و ترجمه
اگه توی حوزهی نوشتن و ترجمه تخصص دارید، میتونید پروژههای مرتبط با تولید محتوا، ترجمه متون و مقالهنویسی رو پیدا کنید و پروژههای آنلاین در این زمینهها انجام بدید.
- امور اداری و منشیگری
در صورتی که توی مدیریت کارهای اداری تجربه دارید، میتونید توی پروژههای مربوط به دستیار مجازی و پروژههای مدیریت اداری شرکت کنید. - کسبوکار و امور مالی
اگه به مدیریت مالی علاقه دارید یا توی حوزهی حسابداری پروژهها و بودجهبندی حرفهای هستید، میتونید توی پروژههای مرتبط با امور مالی و مشاوره کسبوکار فعالیت کنید.
- فروش و بازاریابی
در زمینهی بازاریابی و فروش آنلاین، از استراتژی بازاریابی تا مدیریت کمپینهای تبلیغاتی دیجیتال میتونید پروژههایی رو پیدا کنید که با کارفرماهای خارجی همکاری کنید.
- مهندسی و معماری
برای فریلنسرهایی که در حوزههای مهندسی و معماری فعالیت میکنن، پروژههایی مثل طراحی سازهها و مهندسی نرمافزارهای مرتبط فراهم شده. - خدمات حقوقی
در صورتی که تخصص در زمینه مشاوره حقوقی دارید، میتونید توی پروژههای مرتبط با حقوق و تنظیم قراردادها فعالیت داشته باشید. - آموزش و تدریس
توی Guru، حتی فریلنسرهای حوزهی آموزش هم میتونن دورهها و پروژههای آموزشی برگزار کنن و درآمد ارزی داشته باشن.
هزینه استفاده از Guru
Guru دو مدل پلن داره که میتونید با توجه به نیازتون یکی رو انتخاب کنید:
- نسخه رایگان
نسخه رایگان این پلتفرم بهتون اجازه میده که:- پروژههای خودتون رو رایگان پست کنید.
- با فریلنسرها قرارداد ببندید و پروژههای آنلاین رو مدیریت کنید.
- سیستم پرداخت امن هم توی این نسخه ارائه میشه، هرچند برای هر تراکنش 2.9% کارمزد از فاکتور گرفته میشه.
این نسخه برای کسبوکارهایی که فقط بعضی وقتها از فریلنسرها استفاده میکنن یا تعداد محدودی پروژه دارن خیلی مناسبه.
- پلن Enterprise
اما اگه به دنبال یه پلن پیشرفتهتر هستید که امکانات بیشتری برای مدیریت پروژهها و پرداخت دلاری ارائه بده، پلن Enterprise براتون مناسبه. توی این پلن:
امکانات و ویژگیهای سایت Guru
سلام دوستان، من محمدرضا ذاکری هستم و میخوام براتون از ویژگیهای پلتفرم Guru بگم. این پلتفرم برای افرادی که به دنبال کسب درآمد دلاری از طریق فریلنسری هستن، امکانات خوبی داره و با استفاده از اون میتونید کارهای مختلفی رو با کارفرماهای خارجی انجام بدید.
داشبورد Guru
اولین چیزی که توی سایت Guru به چشم میاد، داشبورد ساده و کاربرپسندشه. از طریق این داشبورد میتونید به راحتی پروژههایی که پست کردید، پیشنهادات فریلنسرها و پرداختها رو مدیریت کنید. داشبورد به بخشهای اصلی مثل “استخدام”، “مدیریت” و “پرداختها” تقسیم شده که هر کدوم به شما کمک میکنه پروژههای آنلاین رو راحتتر مدیریت کنید.
پست پروژه رایگان در سایت Guru
اگه کارفرما هستید و میخواید یه پروژه رو توی سایت پست کنید، پست پروژه رایگان یکی از ویژگیهای اصلی این پلتفرمه. شما میتونید پروژههای خودتون رو رایگان منتشر کنید و بعد از اون، از بین فریلنسرهای تایید شدهی سایت پیشنهاداتی دریافت کنید و با بهترین گزینه همکاری کنید. البته اگه دنبال دیده شدن بیشتر پروژه هستید، میتونید آگهیتون رو با هزینه 29.95 دلار به عنوان پروژه ویژه تبلیغ کنید.
قراردادهای کاری در سایت Guru
یکی دیگه از بخشهای جذاب Guru اینه که شما میتونید بر اساس نیازتون از بین چهار نوع قرارداد کاری یکی رو انتخاب کنید:
- قیمت ثابت: برای پروژههایی که بودجه مشخص دارن.
- ساعتی: مناسب برای پروژههایی که بر اساس زمان تغییر میکنن.
- بر اساس وظیفه: به شما اجازه میده که بر اساس وظایف مشخص، فریلنسر رو استخدام کنید.
- پرداخت دورهای: مناسب برای پروژههایی که به پرداختهای دورهای نیاز دارن.
WorkRooms: فضای کاری تعاملی
تو سایت Guru هر فریلنسر یه فضای کاری به نام WorkRoom داره که از طریق اون میتونید تمام ارتباطات و فایلهای مرتبط با پروژه رو مدیریت کنید. این فضا به شما و فریلنسر کمک میکنه که به راحتی پیشرفت کار رو پیگیری کنید. اگه فریلنسرها به صورت ساعتی کار میکنن، ابزار ردیابی زمان هم تو این فضا فراهم شده تا بتونید ساعتهای کاری اونها رو زیر نظر بگیرید.
SafePay: سیستم پرداخت امن
یکی از بزرگترین دغدغههای فریلنسرها و کارفرماها، پرداخت به موقع و امن هست. SafePay توی Guru این مشکل رو حل کرده. کارفرماها قبل از شروع کار مبلغ پروژه رو توی حساب SafePay واریز میکنن و فریلنسرها مطمئن میشن که پول پروژه موجوده. از طرف دیگه، کارفرماها هم بعد از اطمینان از تحویل کار میتونن پرداخت رو انجام بدن.
روشهای پرداخت در سایت Guru
روشهای مختلفی برای پرداخت در Guru وجود داره که شامل موارد زیر هست:
- کارت اعتباری و دبیت
- پیپال
- چک الکترونیکی (فقط در آمریکا)
- انتقال بانکی
جالبه بدونید که اگه از روشهایی مثل چک الکترونیکی یا انتقال بانکی استفاده کنید، کارمزد 2.9% که برای پرداخت با کارت وجود داره، به شما برمیگرده.
امکانات اضافی نسخه Enterprise در سایت Guru
اگه شرکتی دارید که پروژههای فریلنسری زیادی داره یا نیاز به امکانات حرفهایتر دارید، میتونید از نسخه Enterprise Guru استفاده کنید. امکانات این نسخه شامل:
- کمک در نوشتن آگهی شغلی
- جستجوی استعدادهای حرفهای
- ارزیابی فریلنسرها
- مدیریت فاکتورها
- گزارشهای مدیریتی
- هماهنگی با سیستمهای داخلی شرکت
ثبتنام در وبسایت فریلنسری Guru برای ایرانیها
همونطور که میدونید، پلتفرم Guru به دلیل تحریمهای اقتصادی به کاربران ایرانی به صورت مستقیم خدمات ارائه نمیده و این موضوع ثبتنام و فعالیت در این سایت فریلنسری خارجی رو برای ما ایرانیها سخت میکنه. ولی نگران نباشید، با چند روش میتونید این موانع رو کنار بزنید و به پروژههای دلاری دسترسی پیدا کنید.
۱. استفاده از شرکتهای واسط برای ثبتنام و وریفای حساب
یکی از رایجترین و سریعترین راهها برای ثبتنام در سایت Guru، استفاده از شرکتهای واسط مثل ایرانیکارت هست. این شرکتها به شما کمک میکنن تا با استفاده از آدرس و اطلاعات خارجی معتبر، حساب کاربری خودتون رو بسازید و تایید هویت (وریفای) کنید.
این شرکتها به جای شما:
- آدرس و شماره تماس خارجی معتبر رو ثبت میکنن.
- مراحل تایید هویت رو انجام میدن.
- پرداختها و دریافت درآمد دلاری شما رو تسهیل میکنن.
- Guru
۲. دریافت ویزای الکترونیکی استونی (Estonian e-Residency)
یه روش دیگه برای فعالیت قانونی در سایتهای بینالمللی مثل Guru، دریافت اقامت الکترونیکی استونی هست. استونی یکی از اولین کشورهایی بود که این نوع اقامت دیجیتالی رو ارائه داد و این امکان رو به شما میده تا به صورت قانونی به عنوان یک کسبوکار در اروپا فعالیت کنید.
با دریافت این اقامت، شما یک کارت الکترونیکی دریافت میکنید که هویت دیجیتال شما رو تایید میکنه و میتونید:
- یک حساب بانکی اروپایی باز کنید.
- به صورت قانونی در سایت Guru ثبتنام کنید و به تمام خدمات دسترسی داشته باشید.
متوسط درآمد فریلنسرها در Guru
در Guru، فریلنسرها بسته به مهارت و تجربهشون میتونن درآمدهای مختلفی کسب کنن. معمولاً درآمد ساعتی تو این پلتفرم بین ۸ تا ۱۰۰ دلار در نوسانه، ولی اکثر فریلنسرها توی بازه ۲۱ تا ۳۱ دلار به ازای هر ساعت کار دستمزد میگیرن. مثلاً:
- یک دستیار مجازی معمولاً ساعتی حدود ۲۱ دلار درمیاره.
- یک نویسنده وبلاگ به طور میانگین ساعتی ۳۱ دلار دستمزد میگیره.
البته اگه شما تو حوزههایی مثل توسعه نرمافزار یا طراحی گرافیک تخصص داشته باشید و تجربه بیشتری کسب کنید، میتونید به دستمزدهای بالاتری برسید. این یکی از مزایای کار در پلتفرمهایی مثل Guru، PPH و Upwork هست که اگه مهارتهای خوبی داشته باشید، نیازی به انجام کارهای ثابت و روزمره ندارید و میتونید از طریق پروژههای دلاری درآمد مناسبی کسب کنید.
حتما بخوانید: چقدر می توان از کار فریلنسری درآمد دلاری کسب کرد؟سوالات متداول در مورد سایت Guru
آیا کار کردن در Guru رایگانه؟
بله، عضویت در Guru رایگانه اما برای دریافت پیشنهادات بهتر و افزایش شانس گرفتن پروژهها، پلنهای پولی هم وجود داره.
چطور میتونم پرداختیهامو دریافت کنم؟
بعد از اتمام پروژه دلاری، پول به حساب شما در Guru واریز میشه و شما میتونید با روشهای مختلف مثل پیپال یا انتقال بانکی، درآمدتون رو برداشت کنید.
چه پروژههایی توی Guru پیدا میشه؟
پروژههای مختلفی از جمله توسعه نرمافزار، طراحی گرافیک، بازاریابی، مدیریت پروژه و خدمات مالی توی این پلتفرم وجود داره.
جمعبندی: آیا Guru مناسب شماست؟
خب دوستان! به عنوان کسی که توی حوزه فریلنسری تجربه دارم، اگر به فکر گرفتن پروژههای دلاری هستید و دنبال یه پلتفرم کارآمد و ساده میگردید، باید بگم که Guru میتونه یه انتخاب خیلی خوب براتون باشه. برخلاف سایتهای عمومی کاریابی که ممکنه با آگهیهای شغلهای تماموقت شلوغ باشه، پلتفرم Guru تمرکز خاصی روی فریلنسرها داره. این یعنی شما به راحتی میتونید بدون سردرگمی، پروژههایی رو پیدا کنید که دقیقا با مهارتهای شما همخوانی دارن.
Guru به شما اجازه میده تا در یک جا هم پروژههای خودتون رو مدیریت کنید و هم پرداختیهاتون رو کنترل کنید. از مدیریت پروژه دلاری تا توسعه نرمافزار و حتی بازاریابی و خدمات مالی، این سایت طیف وسیعی از فرصتها رو ارائه میده که باعث میشه تو هر تخصصی که هستید، بتونید به راحتی فعالیت کنید.